Grupni polazak – Škola francuskog jezika – Inlingua la Rochelle

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
 • Termin: 30.06. – 13.07.2019.
 • Prijevoz: zrakoplovom
 • Polazak: Grupni s pratiteljem
 • Uzrast: 13 – 17 godina
 • Izleti: multiactivity program i 1 cjelodnevni izlet tjedno
 • Dodatna vrijednost: Festival Les Francofolies – najveći festival francuske glazbe!

La Rochelle je povijesni gradić na atlantskoj obali Francuske. Jedno je od najznačajnijih turističkih i sveučilišnih središta u Francuskoj.

Školski centar InLingua je renomirana škola francuskog jezika otvorena davne 1968. godine. Nalazi se u živahnom Minimesu, a plaža se nalazi 10 minuta pješice od škole. Škola ima prostrane i svjetle učionice opremljene najnovijom tehnologijom za učenje, računalna učionica, a polaznicima je na raspolaganju i besplatan Wi-Fi.

Nastava se održava u jutarnjim satima od 9:00 – 12:15 sati, a popodne su organizirane razne aktivnosti.

U periodu od 10. do 14. 07. 2019. u La Rochelleu se održava najveći festival francuske glazbe na svijetu: Les Francofolies!Na upit su dostupni i dodatni tečajevi: tenis ili yachting!

Primjer programa:

 MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday
MorningFrench lessonsIle de Re
Activity 1Guided tour of La Rochelle or bowlingSailingTree-top adventuresScavenger hunt through the townStand up paddle
Activity 2PetanqueEscaladeVolley ballInlingua Olympic gamesPlage
EveningLoup garouGame nightSalsa dance class on the beachNight out in townEscape game

Smještaj je organiziran u rezidenciji i u obiteljima. Smještaj u rezidenciji je organiziran u četverokrevetnim sobama sa vlastitom kupaonicom.  Smještaj u obitelji je organiziran u dvokrevetnim sobama, kupaonica se dijeli. Obitelji su smještene do 30 minuta udaljenosti od škole. Prehrana u obitelji i u rezidenciji je na bazi punog pansiona.

Termin: 30.06. – 13.07.2019.

SmještajCijena
U rezidenciji17.690 / FM 16.990*
U obitelji16.600 / FM 15.990*

*FM do 01.02.2019.

Cijena uključuje:

 • Opći tečaj francuskog jezika (15 sati tjedno) u grupama do 10 polaznika
 • Materijal za učenje
 • Smještaj u obitelji ili u rezidenciji u višekrevetnim sobama
 • Tjednu kartu za javni prijevoz
 • Program dodatnih aktivnosti
 • Puni pansion
 • Pratitelja putovanja za više od 10 prijavljenih polaznika
 • Zrakoplovnu kartu Pariz – Zagreb – Pariz
 • TGV Pariz – La Rochelle – Pariz

Pratitelj putovanja je uglavnom profesor škole stranih jezika

Profesor škole stranih jezika, putuje i boravi s polaznicima, uključen je nadzor od 24 sata,  nadzor pohađanja nastave, društvenih i sportskih aktivnosti.

Doček i asistencija stručnog osoblja škole

Po dolasku u zračnoj luci škola organizira prijevoz i stručnu asistenciju kod dolaska grupe. Organizirani prijevoz do škole, slijedi registracija polaznika i raspored smještaja po sobama.

Testiranje stupnja znanja na licu mjesta – Polaznici se raspoređuju u grupama prema stupnju znanja

Testiranje znanja polaznika se vrši prvi radni dan u 8.30 sati, ostvareni rezultati su pokazatelji znanja te se formiraju grupe na licu mjesta. Grupe su formirane od 12 – 15 polaznika uglavnom se raspoređuju sa polaznicima sa drugog govornog područja, kako bi što više komunicirali na engleskom jeziku. Ukoliko polaznik samtra da ne može pratiti nastavu ili je njegovo znanje veće, mora odmah obavijestiti pratitelja koji će poduzeti potrebne aktivnosti i pronaći zadovoljavajuće rješenje.

Knjige i nastavni materijal

Škola osigurava korištenje knjiga i nastavnih materijala koji se mogu i kupiti u školi. Preporučujemo da polaznici ponesu svoj mali rječnik, gramatiku, bilježnicu i pribor za pisanje.

Smještaj učenika je organiziran u studentskim rezidencijama u jednokrevetnim sobama, kupaonica etažno. Obavezno pročitajte kućni red detaljno i uvjete nepoštovanja. Plaćanje depozita za slučaj štete je obavezno kod dolaska u školu, koji se vraća prilikom odlaska, ukoliko nema prouzročene štete . Svaki polaznik dužan je pridržavati se školskih pravila ponašanja. Svako nepridržavanje pravila ponašanja može rezultirati usmenim ili pismenim upozorenjem odnosno udaljavanjem s programa škole. U slučaju isključenja polaznika zbog kršenja  pravila škole, mora napustiti ustanovu o vlastitom trošku. Škola  i Etw – Educational Travel Worldwide ne snose troškove prijevremenog povratka polaznika u Republiku Hrvatsku.

Obroci

Prvi obrok po dolasku je večera u sklopu rezidencije. Prehrana je organizirana na osnovi punog pansiona –  doručak, ručak i večera. Obroci su internacionalni u skladu s pravilnikom studentske prehrani u zemlji boravka.

Organizator: Educational Travel Worldwide d.o.o.


Molimo, da nas za sve dogovore i rezervacije nazovete na 099 4777 369 ili kontaktirate putem kontakt obrasca.

Imate pitanje?
Javite nam se s povjerenjem!
Odgovorit ćemo vam u
najkraćem mogućem roku.

Sva polja u obrascu su obavezna!

WENS TRAVEL d.o.o. koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcioniranje stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice slažete se s njihovom uporabom.