Ljetna škola engleskog jezika EC Malta za uzrast 8 – 17 godina

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Grupni polazak na Maltu u ljetnu školu EC na tečaj engleskog jezika – ljeto 2019!
Ljetna škola engleskog jezika za uzraste 8 – 12 godina i 13 – 17 godina.

Izleti

Summer Camp Island Campus za uzrast 8 – 12 godina

Ljetni kampus škole EC Malta za uzrast 8 – 12 godina se nalazi na St. Martin’s College, a rezidencije su u sklopu kampusa. Program je namijenjen za najmlađi uzrast učenika. Smještaj i nastava organizirana je na kampusu s 24-satnim nadzorom. Organizirane su brojne aktivnosti poput izleta brodom, karaoke, lov na blago te organizirani odlasci na plažu.

Classic Island Economy Residence za uzrast 13 – 17 godina

Ljetni kampus škole EC Malta za uzrast 13 – 17 godina nalazi se u sklopu hotela Bella Vista i Sunflower u St. Paul’s Bay, na pješačkoj udaljenosti od restorana, kafića i trgovina. U sklopu smještaja se nalazi i bazen. Organiziran je prijevoz od rezidencije do škole EC autobusom.

Cijena / kn

TerminTečajBroj tjedanaCijena
23.06. – 07.07.2019.za uzrast 8 – 12 godina215.900 / *FM 15.500
za uzrast 13 – 17 godina214.800 / *FM 14.400

*first minute cijena do 15.01.2019.

Cijena uključuje:

 • 20 lekcija nastave tjedno (15 sati)
 • školski materijal
 • paket dobrodošlice
 • certifikat o pohađanju tečaja
 • povratni transfer od zračna luka-škola-zračna luka
 • puni pansion
 • besplatan WiFi u prostorima škole
 • nadzor stručnog osoblja škole za vrijeme školskih aktivnosti
 • 5 poludnevnih aktivnosti i tri večernje aktivnosti
 • 1 cjelodnevni izlet tjedno
 • transfer EC autobusom do škole i za školske aktivnosti
 • Smještaj u 1/3 – 1/4 sobama sa vlastitom kupaonicom
 • Pratitelj putovanja za 10 prijavljenih putnika
 • Zrakoplovna karta

Posebna prehrana: 360 kn / tjedno

Depozit: 50 EUR na licu mjesta

Pratitelj putovanja je profesor/ica engleskog jezika

Profesor/ica škole stranih jezika, putuje i boravi s polaznicima, uključen je nadzor od 24 sata, nadzor pohađanja nastave, društvenih i sportskih aktivnosti.

Doček i asistencija stručnog osoblja škole

Po dolasku u zračnoj luci  škola organizira prijevoz i stručnu asistenciju kod dolaska grupe. Organizirani prijevoz do škole, slijedi registracija polaznika i raspored smještaja po sobama. Orijentacijska tura kampusa.

Testiranje stupnja znanja provodi se on line prije dolaska u školu. Polaznici se prvi dan nastave raspoređuju u grupama prema stupnju znanja.

Grupe su formirane od 12 – 15 polaznika,  uglavnom se raspoređuju sa polaznicima sa drugog govornog područj, kako bi što više komunicirali na engleskom jeziku. Ukoliko polaznik smatra da ne može pratiti nastavu ili je njegovo znanje veće, mora odmah obavijestiti pratitelja koji će poduzeti potrebne aktivnosti i pronaći zadovoljavajuće rješenje.

Knjige i nastavni materijal

Škola osigurava korištenje knjiga i nastavnih materijala koji se mogu kupiti u školi. Preporučujemo da polaznici ponesu svoj mali rječnik, gramatiku, bilježnicu i pribor za pisanje.

Smještaj

Smještaj učenika je organiziran u studentskim rezidencijama – hotelima u višekrevetnim sobama sa vlastitom kupaonicom. Obavezno pročitajte kućni red detaljno i uvjete nepoštovanja. Plaćanje depozita za slučaj štete je obavezno kod dolaska u školu, koji se vraća prilikom odlaska, ukoliko nema prouzročene štete. Svaki polaznik dužan je pridržavati se školskih pravila ponašanja. Svako nepridržavanje pravila ponašanja može rezultirati usmenim ili pismenim upozorenjem odnosno udaljavanjem s programa škole. U slučaju isključenja polaznika zbog kršenja  pravila škole, mora napustiti ustanovu o vlastitom trošku. Škola  i ETW – Educational Travel Worldwide ne snose troškove prijevremenog povratka polaznika u Republiku Hrvatsku.

Obroci

Prvi obrok po dolasku je večera u sklopu rezidencije. Prehrana je organizirana na osnovi punog pansiona –  doručak, ručak i večera koji se serviraju u kantini unutar kampusa. Za vrijeme cjelodnevnih izleta polaznici dobiju lunch box. Obroci su internacionalni u skladu s pravilnikom studentske prehrane u zemlji boravka.

Organizator: Educational Travel Worldwide d.o.o.

Molimo, da nas za sve dogovore i rezervacije nazovete na 099 4777 369 ili kontaktirate putem kontakt obrasca.

Imate pitanje?
Javite nam se s povjerenjem!
Odgovorit ćemo vam u
najkraćem mogućem roku.

Sva polja u obrascu su obavezna!

WENS TRAVEL d.o.o. koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcioniranje stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice slažete se s njihovom uporabom.