Ljetna škola engleskog jezika London Uxbridge 23.07.- 06.08.2019. za dob od 11 do 17 godina

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PLUS London Uxbridge škola smještena je u zapadnom djelu Londona, unutar sveučilišnog kampusa, koji je novo renoviran. Ova škola je idealna za mlađe polaznike jer se sve nalazi unutar kampusa, koji je zatvorenog tipa.  U sklopu kampusa nalazi se studentski restoran gdje se poslužuju svi obroci. Polaznicima je na raspolaganju praonica rublja, caffe bar, bankomat, trgovina. Nastava se održava u modernim učionicama opremljenim najsuvremenijom tehnologijom. Unutar kampusa polaznicima je omogućeno besplatno korištenje WI FI. Kampus raspolaže unutarnjom dvoranom, plesnim studiom, vanjskim sportskim terenima, tenis terenima, ragbi i nogometnim terenom. Tijekom boravka su organizirani izleti u London, Oxford i Brighton.

Dolazak i odlazak utorkom

ProgramBroj tjedanaSmještajCijena
Classic2Kampus Standard
Kampus en Suite
15.700 kn / 15.300 kn
16.600 kn / 16.300 kn
Premium2Kampus Standard
Kampus en Suite
16.400 kn / 16.100 kn
16.950 kn / 16.650 kn
Young Manager2Doplata 500 kn tjedno

Cijena uključuje

 • 15 školskih sati nastave engleskog jezika tjedno (1 školski sat = 45 minuta)
 • nastavni materijal
 • on line provjeru znanja engleskog jezika prije dolaska
 • potvrdu o pohađanju tečaja
 • smještaj u 1/1 ili 1/2 sobama na osnovi punog pansiona
 • program društvenih i sportskih aktivnosti
 • 24-satni nadzor osoblja škole
 • zrakoplovnu kartu Zagreb – London – Zagreb
 • prijevoz na relaciji zračna luka – škola – zračna luka
 • pratitelja putovanja profesor škole stranih jezika na 10 polaznika
 • organizaciju putovanja i jamčevinu

CLASSIC PROGRAM

 • 6 cjelodnevnih izleta u London s uključenim kartama za javni prijevoz
 • 1 cjelodnevni izlet u Oxford
 • 1 cjelodnevni izlet u Brighton

PREMIUM PROGRAM

 • 6 cjelodnevnih izleta u London s uključenim kartama za javni prijevoz, ulaznice za Arcelor Mitall&Orbit, London Eye, London Dungeon i ručak u restoranu Planet Hollywood
 • 1 cjelodnevni izlet u Oxford
 • 1 cjelodnevni izlet u Brighton s uključenom ulaznicom u Royal Paviljon

Young Manager

Program uključuje 30 sati nastave u 2 tjedna poslovnog engleskog jezika za djecu od 14 – 17 godina, razine znanja B1. Polaznici će u 2 tjedna razvijati poslovni projekt koji će na kraju tečaja predstaviti svojoj grupi. Prednost ovog programa je što će polaznici učiti kako komunicirati u poslovnom svijetu, usavršavati pismene vještine koristeći se poslovnim jezikom, razvijati pregovaračke vještine, naučiti kako pisati CV, kako razviti poslovnu ideju, razviti sposobnost rada u grupama.

Pratitelj putovanja je profesor/ica engleskog jezika

Profesor/ica škole stranih jezika, putuje i boravi s polaznicima, uključen je nadzor od 24 sata, nadzor pohađanja nastave, društvenih i sportskih aktivnosti.

Doček i asistencija stručnog osoblja škole

Po dolasku u zračnoj luci  škola organizira prijevoz i stručnu asistenciju kod dolaska grupe. Organizirani prijevoz do škole, slijedi registracija polaznika i raspored smještaja po sobama. Orijentacijska tura kampusa.

Testiranje stupnja znanja provodi se on line prije dolaska u školu. Polaznici se prvi dan nastave raspoređuju u grupama prema stupnju znanja.

Grupe su formirane od 12 – 15 polaznika,  uglavnom se raspoređuju sa polaznicima sa drugog govornog područj, kako bi što više komunicirali na engleskom jeziku. Ukoliko polaznik smatra da ne može pratiti nastavu ili je njegovo znanje veće, mora odmah obavijestiti pratitelja koji će poduzeti potrebne aktivnosti i pronaći zadovoljavajuće rješenje.

Knjige i nastavni materijal

Škola osigurava korištenje knjiga i nastavnih materijala koji se mogu kupiti u školi. Preporučujemo da polaznici ponesu svoj mali rječnik, gramatiku, bilježnicu i pribor za pisanje.

Smještaj

Smještaj učenika je organiziran u studentskim rezidencijama u jednokrevetnim sobama (En suite) sa vlastitiom kupaonicom i standard sobama sa zajedničkom kupaonicom. Unutar rezidencije nalaze se zajednički dnevni boravak i kuhinjica. Obavezno pročitajte kućni red detaljno i uvjete nepoštovanja. Plaćanje depozita za slučaj štete je obavezno kod dolaska u školu, koji se vraća prilikom odlaska, ukoliko nema prouzročene štete. Svaki polaznik dužan je pridržavati se školskih pravila ponašanja. Svako nepridržavanje pravila ponašanja može rezultirati usmenim ili pismenim upozorenjem odnosno udaljavanjem s programa škole. U slučaju isključenja polaznika zbog kršenja  pravila škole, mora napustiti ustanovu o vlastitom trošku. Škola  i ETW – Educational Travel Worldwide ne snose troškove prijevremenog povratka polaznika u Republiku Hrvatsku.

Obroci

Prvi obrok po dolasku je večera u sklopu rezidencije. Prehrana je organizirana na osnovi punog pansiona –  doručak, ručak i večera koji se serviraju u kantini unutar kampusa. Za vrijeme cjelodnevnih izleta polaznici dobiju lunch box. Obroci su internacionalni u skladu s pravilnikom studentske prehrane u zemlji boravka.

Organizator: Educational Travel Worldwide d.o.o.

Molimo, da nas za sve dogovore i rezervacije nazovete na 099 4777 369 ili kontaktirate putem kontakt obrasca.

Imate pitanje?
Javite nam se s povjerenjem!
Odgovorit ćemo vam u
najkraćem mogućem roku.

Sva polja u obrascu su obavezna!

WENS TRAVEL d.o.o. koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcioniranje stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice slažete se s njihovom uporabom.