Plus škola New York Central 16.07. – 30.07.2019. za dob od 11 do 17 god

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Škola PLUS smještena je rezidencijalnom djelu New Yorka, u Rochelle Park, poznatom kao „Home Town“. U blizini škole nalaze se shopping centri, kafići, kina i trgovine, do Manhattana stiže se vlakom za 30 minuta. Kampus je smješten u samome centru mjesta Rochelle, okružen zelenilom i sportskim terenima. U sklopu kampusa nalaze se unutarnji sportska dvorana, bazen, 3 tenis terena, nogometni teren, praonica rublja i kantina. Nastava se održava u modernim učionicama opremljenim najsuvremenijom tehnologijom. Smještaj je u rezidencijama udaljenim 5 min šetnje od kampusa.

Aktivnosti:Baseball utakmica, BBQ večera, sportska natjecanja
Izleti: Brooklyn Bridge, Central Park walking tour Empire State Building, Statue of Liberty, Times Square and 5 th Avenue Shopping, New York museums, Coney Island, Manhattan!
Opcionalni izleti: Boston, Washington, United Nations, Yankees Baseball

Cijena / kn

ProgramTerminCijena
Classic Superior16.07.-30.07.2019.28.900
Experience16.07.-30.07.2019.31.090

Cijena uključuje

 • 15 školskih sati nastave engleskog jezika tjedno (1 školski sat = 45 minuta)
 • nastavni materijal
 • on line provjeru znanja engleskog jezika prije dolaska
 • potvrdu o pohađanju tečaja
 • smještaj u jednokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom na osnovi punog pansiona
 • program društvenih i sportskih aktivnosti
 • 24-satni nadzor osoblja škole
 • zrakoplovnu kartu Zagreb – New York – Zagreb
 • transfer na relaciji zračna luka – škola – zračna luka
 • pratitelja putovanja profesor škole stranih jezika na 10 prijavljenih polaznika
 • organizaciju putovanja i jamčevinu

CLASSIC SUPERIOR PROGRAM

 • 5 cjelodnevnih izlet u New York
 • 3 poludnevna izleta

EXPERIENCE PROGRAM

 • All inclusive uključuje VIP ulaznice za sve turističke atrakcije koje se posječuju, transfere na izlete u privatnom klimatiziranom autobusu
 • Vikend izlet sa spavanjem u Bostonu ili Niagarine slapove
 • 5 cjelodnevnih izleta u New York
 • 2 poludnevna izleta

Pratitelj putovanja je profesor/ica engleskog jezika

Profesor/ica škole stranih jezika, putuje i boravi s polaznicima, uključen je nadzor od 24 sata, nadzor pohađanja nastave, društvenih i sportskih aktivnosti.

Doček i asistencija stručnog osoblja škole

Po dolasku u zračnoj luci  škola organizira prijevoz i stručnu asistenciju kod dolaska grupe. Organizirani prijevoz do škole, slijedi registracija polaznika i raspored smještaja po sobama, te orijentacijska tura po kampusu.

Testiranje stupnja znanja provodi se on line prije dolaska u školu. Polaznici se prvi dan nastave raspoređuju u grupama prema stupnju znanja.

Grupe su formirane od 12 – 15 polaznika,  uglavnom se raspoređuju sa polaznicima sa drugog govornog područj, kako bi što više komunicirali na engleskom jeziku. Ukoliko polaznik smatra da ne može pratiti nastavu ili je njegovo znanje veće, mora odmah obavijestiti pratitelja koji će poduzeti potrebne aktivnosti i pronaći zadovoljavajuće rješenje.

Knjige i nastavni materijal

Škola osigurava korištenje knjiga i nastavnih materijala koji se mogu kupiti u školi. Preporučujemo da polaznici ponesu svoj mali rječnik, gramatiku, bilježnicu i pribor za pisanje.

Smještaj

Smještaj učenika je organiziran u studentskim rezidencijama u jednokrevetnim sobama sa vlastitiom kupaonicom. Unutar rezidencije postoji zajednička kuhinjica i besplatan WI FI. U rezidenciji postoji 24 sati pedagoški nadzor. Obavezno pročitajte kućni red detaljno i uvjete nepoštovanja. Plaćanje depozita za slučaj štete je obavezno kod dolaska u školu, koji se vraća prilikom odlaska, ukoliko nema prouzročene štete. Svaki polaznik dužan je pridržavati se školskih pravila ponašanja. Svako nepridržavanje pravila ponašanja može rezultirati usmenim ili pismenim upozorenjem odnosno udaljavanjem s programa škole. U slučaju isključenja polaznika zbog kršenja  pravila škole, mora napustiti ustanovu o vlastitom trošku. Škola  i ETW – Educational Travel Worldwide ne snose troškove prijevremenog povratka polaznika u Republiku Hrvatsku.

Obroci

Prvi obrok po dolasku je večera u sklopu rezidencije. Prehrana je organizirana na osnovi buffet punog pansiona –  doručak, ručak i večera. Za vrijeme cjelodnevnih izleta polaznici dobiju lunch box. Obroci su internacionalni u skladu s pravilnikom studentske prehrani u zemlji boravka.

Viza

Američka viza je za hrvatske državljanje obavezna. Cijena vize je 1.190 Kn, a trošak agencijskog posredovanje pri izradi vize je 150 Kn.

Organizator: Educational Travel Worldwide d.o.o.


Molimo, da nas za sve dogovore i rezervacije nazovete na 099 4777 369 ili kontaktirate putem kontakt obrasca.

Imate pitanje?
Javite nam se s povjerenjem!
Odgovorit ćemo vam u
najkraćem mogućem roku.

Sva polja u obrascu su obavezna!

WENS TRAVEL d.o.o. koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcioniranje stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice slažete se s njihovom uporabom.